The Flower Family

“All you need is family!
And flowers...”

Meet The Family

The Flower Family draait om mensen. Belangrijke leden van het gezin, allemaal met dezelfde missie: flowering a better world. Zij geloven erin. Zij voelen het. Zij leven ernaar. En zijn trots. Onze familie bestaat uit de oprichters, stylisten, specialisten, kwekers, talenten en bezorgers - onze Flower Rangers. We stellen ze graag aan je voor!

De oprichters

De oprichters

Jos, Laurens en Thijs. Drie mannen vol enthousiasme en idealen. Zij willen de toekomst van de natuur en samenleving niet langer overlaten aan anderen. En vinden dat niets de wereld mooier maakt dan bloemen met een verhaal. Het voelde al snel vertrouwd. Als een familie. Zij willen de wereld een stukje mooier en gelukkiger maken. En de familie zo groot en gezellig mogelijk. Join the family!

lees meer
Onze stylisten

Onze stylisten

Onze stylisten zijn ware kunstenaars. Zij leven zich volledig uit op jouw boeketten met al hun verrassende creativiteit en vernieuwende ideeën. Zij weten precies wat de bloemen van het seizoen zijn en hoe zij perfect bij elkaar passen. Zij hebben oog voor detail en gaan tot het uiterste om jou een boeket te bezorgen met het wow effect. Zo mooi!

lees meer
Onze specialisten

Onze specialisten

Onze specialisten zijn fantastische mensen die vanuit hun vakgebied willen bijdragen aan een mooie en gelukkige wereld. Zij zijn onze pr- en socialmediaspecialisten, brand manager, graphic designer, app-ontwikkelaar, fotograaf en tekstschrijver. Zij vertellen samen de verhalen van onze bloemen. Alles valt als vanzelf samen.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket