The Flower Family

"We zijn samen opgegroeid en delen dezelfde visie. Dit voelt echt supergoed."

Leer de oprichters kennen

Jos, Laurens en Thijs. Drie mannen vol enthousiasme en idealen. Zij willen de toekomst van de natuur en samenleving niet langer overlaten aan anderen. En vinden dat niets de wereld mooier maakt dan bloemen met een verhaal. Het voelde al snel vertrouwd. Als een familie. Zij willen de wereld een stukje mooier en gelukkiger maken. En de familie zo groot en gezellig mogelijk. Join the family!

Laurens Mulder
"The sky is the limit" Laurens Mulder

Ik kom uit Oegstgeest en woon nu in Amsterdam. Ik heb een bachelor in Business Marketing en net mijn master Organisatiewetenschappen aan de VU afgerond. Ik was altijd al gefascineerd door bloemen en de bloemenindustrie. Omdat mijn vader een bloemenexportbedrijf heeft stond ons huis altijd vol prachtige, verse bloemen. Ik vind de natuur iets magisch. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar alles wat de natuur te bieden heeft en geniet ervan. Ik word gelukkig van sporten, reizen, eten en met familie en vrienden genieten van de mooie dingen van het leven. Ik droom er al mijn leven lang van een bedrijf op te zetten samen met enthousiaste mensen. Ik geloof ik de kracht van mensen om je heen verzamelen en samen aan iets moois te werken.

Jos van Beuningen
“Alles moet zo wezen, alles moet zo zijn” Jos van Beuningen

Een quote van mijn moeder die ik heb overgenomen in mijn dagelijks leven. Als je denkt dat je alles kunt beheersen en controleren, dan glipt het door je vingers. De mooiste dingen overkomen je zonder dat je er naar op zoek was. Daar moet je dan wel voor openstaan. Ik kom uit Oegstgeest en woon nu in Leiden. Ik ben afgestudeerd aan de TU in Delft als technisch bestuurskundig ingenieur. Ik word gelukkig van eten en feesten met familie en vrienden. En van mensen die zomaar, spontaan, andere mensen helpen. Ik ben op mijn best als ik met enthousiaste mensen hard aan het werk ben en we samen voor iets moois gaan. Mijn droom: één grote Flower Family die echt van betekenis is voor medemens, milieu en maatschappij. Flowering a better world, together!

Thijs Haselhoff
"Never a dull moment" Thijs Haselhoff

Het leven in en om een startup is nooit saai, de voldoening van de successen des te groter. Ik wil er het maximale uithalen. Ik studeerde werktuigbouwkunde en management of technology in Delft en woon nu in Amsterdam. Je vindt mij aan zee met mijn kite. Ik ben gek op ondernemen, lezen, lekker eten en gezelligheid. Ik ben een visueel ingestelde conceptdenker en sta in mijn kracht als architect achter een bedrijf. Familie speelt een belangrijke rol in mijn leven. Daarom is het zo mooi er nu nog een bij te hebben die maar blijft groeien. Ik denk in kansen en oplossingen en ben nooit uitgeleerd.

The Family
Staan die rode rozen nu nog?

Staan die rode rozen nu nog?

In Italië toont de man zijn liefde met prachtige rode rozen van de hoogste kwaliteit en van maar liefst tachtig centimeter. Komt hij met minder aan, dan wordt hij weggestuurd. Liefde kent geen grenzen. Daarom is de Porta Nova Red Naomi rode roos zo geliefd.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket