The Flower Family

"Wij maken van onze magie jouw magie."

Leer onze stylisten kennen

Onze stylisten zijn ware kunstenaars. Zij leven zich volledig uit op jouw boeketten met al hun verrassende creativiteit en vernieuwende ideeën. Zij weten precies wat de bloemen van het seizoen zijn en hoe zij perfect bij elkaar passen. Zij hebben oog voor detail en gaan tot het uiterste om jou een boeket te bezorgen met het wow effect. Zo mooi!

Dennis Kneepkens
"Amsterdam is our home, the world is our playground" Dennis Kneepkens

Ik werk graag in verre landen en blijf in vol verwondering. Van Londen tot Tokyo en van Dubai tot Zuid-Afrika. Daar verzorgen Mick en ik bloemen voor de fijnste bruiloften en de schitterendste festivals. Ik tover graag glimlachen op gezichten tijdens workshops en demonstraties. Je hoeft niet altijd ver te reizen voor iets moois. En vind je een familie vlak om de hoek.

Mick Stubbe
"Wander often, wonder always" Mick Stubbe

Dennis en ik dwalen voor ons werk de hele wereld over. Als nomaden laten we ons inspireren door de wonderen der natuur. Het resultaat? Een wereldse stijl die we verwerken in de mooiste concepten. Net als de natuur staan die ontwerpen nooit stil. Na iedere keuze wakkert de creativiteit verder aan. En droom ik stiekem alweer verder.

The Family
Staan die rode rozen nu nog?

Staan die rode rozen nu nog?

In Italië toont de man zijn liefde met prachtige rode rozen van de hoogste kwaliteit en van maar liefst tachtig centimeter. Komt hij met minder aan, dan wordt hij weggestuurd. Liefde kent geen grenzen. Daarom is de Porta Nova Red Naomi rode roos zo geliefd.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket