The Flower Family

"Creativiteit. Kennis. Gedrevenheid. Samen maken we de wereld mooi."

Leer onze specialisten kennen

Onze specialisten zijn fantastische mensen die vanuit hun vakgebied willen bijdragen aan een mooie en gelukkige wereld. Zij zijn onze pr- en socialmediaspecialisten, brand manager, graphic designer, app-ontwikkelaar, fotograaf en tekstschrijver. Zij vertellen samen de verhalen van onze bloemen. Alles valt als vanzelf samen.

Joris de Iongh
"Het gaat niet om de vorm maar om het verhaal" Joris de Iongh

Als grafisch ontwerper ben ik veel bezig met het vertalen van een idee naar een beeld dat iedereen snapt. Wat het eindresultaat ook mag worden, een goed creatief proces dient altijd te beginnen met een goed idee. De leukste opdrachtgevers zijn dan ook zij die goede ideeën hebben en mij de vrijheid geven om van hun idee een prachtig verhaal te maken. Ik ben dan ook trots om met The Flower Family te mogen werken. Samen maken wij met beeld, daad en boeketten de wereld een stukje mooier.

Denise Pellinkhof
"I am not weird. I am limited edition" Denise Pellinkhof

Ik geloof in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. Geef mij de vrijheid iets moois te creëren en ik verbaas je. Verbind je met mij en ik ben er voor je. Laten we plezier maken in het samenwerken om het maximale eruit te halen. En laat mij vooral nieuwsgierig zijn om te begrijpen waar mensen vandaan komen. Wat ze beweegt. Waar ze naar toe willen. Het is pure interesse. Let's have Joy in Business.

Hannah Hoek
"Alles wat je aandacht geeft groeit" Hannah Hoek

Niet alles in het leven gaat vanzelf. Maar als je een droom hebt en je werkt er hard voor, kun je alles bereiken. Als je goed voor de mensen om je heen bent en liefde en positiviteit uitdraagt, krijg je het vanzelf terug. Als afgestudeerd Allround Stylist aan de Artemis Academie in Amsterdam ben ik dagelijks bezig met media-, food-, interieur- en modestyling. Ik werk voor klanten zonder mijn eigen inbreng uit het oog te verliezen. Styling gaat niet alleen over esthetiek, ook over maatschappelijke betrokkenheid. Urban farming en green cities zijn dan ook belangrijke onderwerpen geweest tijdens mijn afstudeerproject. Heerlijk dat ik dit kan toepassen in mijn werk als social media content maker bij The Flower Family. Ik werk graag met jonge ondernemers die, net als ik, gepassioneerd zijn over hun werk en hier een boodschap mee willen uitdragen.

"I believe that every person is born with talents" Anouk Velthof

Ik werk als jobcoach. Ik ben gedreven, perfectionistisch en krijg energie van het werken met mensen uit verschillende doelgroepen. In mijn ogen heeft iedereen een talent. Ik haal er dan ook voldoening uit om mensen te laten inzien dat ze door hun eigen talenten te gebruiken, altijd kunnen participeren op de arbeidsmarkt.

The Family
Staan die rode rozen nu nog?

Staan die rode rozen nu nog?

In Italië toont de man zijn liefde met prachtige rode rozen van de hoogste kwaliteit en van maar liefst tachtig centimeter. Komt hij met minder aan, dan wordt hij weggestuurd. Liefde kent geen grenzen. Daarom is de Porta Nova Red Naomi rode roos zo geliefd.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket