The Flower Family

Onze Filosofie

Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Mensen ook. Daarom geloven wij in aandacht voor elkaar. Met ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontdekken. En aandacht voor hoe we dingen doen. Zodat we samen de wereld een beetje mooier en gelukkiger kunnen maken. Als familie gaan wij vol liefde voor:

  • Werken met lokale kwekers om de lokale economie en het milieu te steunen
  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven bij ons te werken en leren
  • Jongeren begeleiden die willen proeven aan het ondernemerschap
  • Bijdragen aan een schone, veilige en leefbare stad met elektrisch vervoer
  • Jonge kunstenaars uitdagen ons te verrassen met vernieuwende boeketten
  • Openstaan voor co-creatie en coöperatie met bedrijven die ons ideaal delen


Hoe het werkt

  1. Hoe het werk: Stap 1 Bestel via de gebruiksvriendelijke app een mooie bundel bloemen. Iedere week hebben wij een nieuwe selectie van boeketten en bundels ter beschikking.
  2. Hoe het werk: Stap 2 Jouw bloemen worden op dat moment afgesneden bij onze lokale en gecertificeerde kwekers en per direcht naar ons distributiecentrum gebracht.
  3. Hoe het werk: Stap 3 De door jonge kunstenaars ontwerpen bundels worden samengesteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die hiervoor opgeleid en begeleid worden door onze jobcoaches.
  4. Hoe het werk: Stap 4 Wanneer alles piekfijn eruitziet, word jouw bundel met bloemen bezorgd door een ondernemende flower ranger met behulp van een elektrische flowerbike.

Geniet van deze betekenisvolle bundel bloemen! In alles wat wij doen willen wij een positieve impact maken op onze medemens, het milieu en de maatschappij:

Flowering a better world
and it starts at your home!
Witte en roze hortensia populair

Witte en roze hortensia populair

Beperk de verdamping en bevorder de opname van de geoogste bloemen. Dat is de mantra van Henk Sonneveld van Sonneveld Hydrangea. De hortensia is een prachtige bloem dat vult met mooie kleuren. Henk vertelt ons enthousiast over zijn hortensia's, de leuke kanten van zijn vak en hoe hij samenwerkt om zich continu te ontwikkelen. En we krijgen een rondleiding tussen de 100.000 hortensia's die Sonneveld heeft staan.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket