The Flower Family

Onze verhalen

Het verhaal van Holstein Flowers - de grootste kweker in gerbera's

Het verhaal van Holstein Flowers - de grootste kweker in gerbera's

Grootbloemige, mini's, platte, gevulde, enkele laag, spinbloemige en bolletjes. En met namen als Kermit, Casino, Fanta, Dusty, Moët en Purple Wonder. De gerbera is veelzijdig en hip. "De gerbera heeft zoveel verschillende kleuren en vormen. Met haar open bloeiwijze geeft ze direct sfeer. Je haalt echt vrolijkheid in huis" zegt Leo van Holstein van Holstein Flowers. Wij vroegen hem het hemd van het lijf en kregen een rondleiding waarbij we van de ene in de andere verbazing vielen.

lees meer
Witte en roze hortensia populair

Witte en roze hortensia populair

Beperk de verdamping en bevorder de opname van de geoogste bloemen. Dat is de mantra van Henk Sonneveld van Sonneveld Hydrangea. De hortensia is een prachtige bloem dat vult met mooie kleuren. Henk vertelt ons enthousiast over zijn hortensia's, de leuke kanten van zijn vak en hoe hij samenwerkt om zich continu te ontwikkelen. En we krijgen een rondleiding tussen de 100.000 hortensia's die Sonneveld heeft staan.

lees meer
Staan die rode rozen nu nog?

Staan die rode rozen nu nog?

In Italië toont de man zijn liefde met prachtige rode rozen van de hoogste kwaliteit en van maar liefst tachtig centimeter. Komt hij met minder aan, dan wordt hij weggestuurd. Liefde kent geen grenzen. Daarom is de Porta Nova Red Naomi rode roos zo geliefd.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket