The Flower Family

“Wow! Staan die bloemen
nou nog?”

Verzorgingstips

Je kunt bloemen in de winkel halen die via de veiling en groothandel van de kweker komen. Of je bestelt ze direct van de kweker. Daar word je toch veel vrolijker van? Even tussen ons… dat is voor de kweker ook een feest. Samen met de kweker selecteren we continu prachtige seizoensbloemen. Zo weet je zeker dat je verser dan verse bloemen met een verhaal hebt staan.

Lokaal, eerlijk en supervers. Daar worden de bloemen nog mooier van. Zo houd je ze zo lang mogelijk mooi:

  1. Verzorgingstip 1 Leg ons voorzichtig op de keukentafel en snij minstens 2 cm van onze stelen schuin af onder een hoek van 45°. Zo kunnen we het water het beste opnemen.
  2. Verzorgingstip 2 Vul een schone vaas voor 1/3 met handwarm water en voeg hier het bijgevoegde zakje voeding aan toe. Een druppel bleek in het water ontsmet de vaas het best.
  3. Verzorgingstip 3 Schik ons naar eigen inzicht en wanneer je tevreden bent, zet je ons op een koele plek in het zicht neer. Zet ons niet in direct zonlicht, op de tocht of naast fruit.
  4. Verzorgingstip 4 Ververs het water om de drie dagen. Voeg weer de voeding en een druppel bleek toe zodat bacteriën geen kans krijgen om te groeien. Zo blijven we het langst mooi.
Het verhaal van Holstein Flowers - de grootste kweker in gerbera's

Het verhaal van Holstein Flowers - de grootste kweker in gerbera's

Grootbloemige, mini's, platte, gevulde, enkele laag, spinbloemige en bolletjes. En met namen als Kermit, Casino, Fanta, Dusty, Moët en Purple Wonder. De gerbera is veelzijdig en hip. "De gerbera heeft zoveel verschillende kleuren en vormen. Met haar open bloeiwijze geeft ze direct sfeer. Je haalt echt vrolijkheid in huis" zegt Leo van Holstein van Holstein Flowers. Wij vroegen hem het hemd van het lijf en kregen een rondleiding waarbij we van de ene in de andere verbazing vielen.

lees meer
The Flower Family — iPhone app

Download nu de app
en bestel je eerste boeket